Bagaj „educat” în Singapore! Îşi aşteaptă rândul să intre pe banda transportoare [video]

Valize
Valize (screenshot tramite video Youtube)

Pe o bandă transportoare vizibilă pentru toată lumea, bagajele... „îşi aşteaptă rândul”. Un clip video, publicat pe Twitter de contul oficial al aeroportului Singapore-Changi, a devenit viral în scurt timp: atunci când trebuie „să intre” pe banda transportoare, valizele nu se mai ciocnesc cu alte bagaje de pe centură. Când se eliberează un loc, trec cu uşurinţă în mod “educat” şi se aşează pe bandă.

Această metodă este posibilă datorită unor senzori speciali. „Aşa ar trebui să funcţioneze traficul”, a scris un utilizator pe Twitter. „Unii oameni sunt mai puţin politicoşi decât roboţii”, a comentat un altul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style