ANI, din nou în acţiune. Deputata Liliana Ciobanu este incompatibilă

Deputatul Liliana Ciobanu
Deputatul Liliana Ciobanu (facebook.com)
Andrei Pricopie
23.01.2015

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au transmis vineri, în cadrul unui comunicat de presă remis Epoch Times, că deputata PPDD, Liliana Ciobanu, s-a aflat în stare de incompatibilitate în intervalul 20 decembrie 2012 - 24 iunie 2014.

"ANI a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Ciobanu Liliana, deputat în Parlamentul României, întrucât, în perioada 20 decembrie 2012 - 24 iunie 2014, a deţinut simultan cu calitatea de deputat şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale", transmite agenţia.

Deputatul Ciobanu Liliana a încălcat astfel dispoziţiile legale potrivit cărora "calitatea de deputat este incompatibilă cu funcţia de administrator la societăţile comerciale."

Liliana Ciobanu a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază. Până acum deputata nu a depus însă la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor