Angelina Jolie conduce în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood

Angelina Jolie
Angelina Jolie (JOSEPH EID / AFP / GettyImages)

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, veniturile sale de anul trecut fiind estimate la 33 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, relatează Reuters.

Ea a depăşit-o fără probleme pe actriţa care a câştigat Oscarul în acest an, Jennifer Lawrence, situată pe a doua poziţie, cu 26 de milioane de dolari. Pe locul trei se află Kristen Stewart, din seria 'Twilight', cu 22 de milioane de dolari, după ce anul trecut s-a aflat în fruntea listei.

'Hollywoodul nu s-a îndepărtat de Angelina Jolie. Ea rămâne în continuare una din puţinele actriţe care pot cere un cec de 14 milioane de dolari pentru filmul potrivit - aşa cum este producţia Disney despre vechea poveste a Frumoasei Adormite, 'Maleficent'', următorul film al Angelinei Jolie, a scris, pentru Forbes, jurnalista Dorothy Pomerantz.

Angelia Jolie, 38 de ani, a ocupat prima pagină a ziarelor în acest an când a dezvăluit că a fost supusă unei duble operaţii de mastectomie după ce a aflat că are, prin moştenire genetică, un risc crescut de cancer la sân. 'Maleficent' va fi lansat vara viitoare.

Celebra mamă, cu trei copii biologici şi trei copii adoptaţi cu partenerul său de viaţă, actorul Brad Pitt, s-a situat anul trecut pe poziţia a treia în top.

Jennifer Aniston, al cărei cel mai recent film 'We're the Millers' se va lansa săptămâna viitoare în cinematografele din SUA, se situează pe poziţia a patra, cu venituri de 20 de milioane de dolari, iar Emma Stone, care a apărut în 'The Amazing Spider-Man', alături de iubitul său din viaţa reală, Andrew Garfield, se află pe locul 5, cu 16 milioane de dolari.

Forbes a intervievat agenţi, manageri şi alte persoane implicate în industria filmului pentru a realiza clasamentul pe baza veniturilor estimate în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Sandra Bullock, care a ocupat anul trecut poziţia a treia, a ajuns pe locul 7, cu venituri estimate de 14 milioane de dolari, iar Julia Roberts a ajuns de pe poziţia a 6-a pe poziţia a 10-a, având câştiguri de 11 milioane de dolari.

Mila Kunis, aflată pe locul 9, este nou-intrată în clasamentul din acest an, cu venituri de 11 milioane de dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe