Angelina Jolie şi Brad Pitt l-au vizitat pe ministrul britanic de externe

Angelina Jolie
Angelina Jolie

După premiera londoneză a filmului 'World War Z', Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au dus în vizită la reşedinţa şefului diplomaţiei britanice, William Hague, conform starpulse.com.

Jolie şi Pitt i-au încântat pe fani, duminică, prin prezenţa lor pe covorul roşu al premierei celui mai nou film în care joacă starul din 'Fight Club', ocazie cu care Angelina şi-a făcut şi prima apariţie publică după mult mediatizata dublă mastectomie.

După participarea la premieră, cei doi nu au rămas la film şi au profitat de ocazie pentru a-i face o vizită politicianului William Hague.

Angelina Jolie, celebră pentru activităţile ei umanitare şi deţinătoare a titlului de Ambasador ONU al Bunăvoinţei, a discutat cu şeful diplomaţiei britanice despre problema reprezentată de violurile comise în zonele de conflict militar.

'Angelina nu a dispus decât de foarte puţin timp la Londra, aşa că a ales să sară peste proiecţia filmului pentru a se întâlni cu William Hague. Ei au stat de vorba la reşedinţa lui Hague din centrul Londrei timp de aproximativ o oră. Brad şi-a dorit foarte mult să participe la întâlnire, deşi el joacă în rolul principal al filmului prezentat', a precizat o sursă citată de publicaţia The Sun.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe