Andreea Paul: Vosganian "scapă porumbelul"

Andreea Paul, PDL
Andreea Paul, PDL (Epoch Times România)
Epoch Times România
12.10.2013

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul comentează pe blogul personal că ministrul demisionar de la Economie "scapă porumbelul". După demisia de onoare, acum ministrul Vosganian îşi depune şi demisia de competenţă economică.

Vosganian a declarat la postul Digi24 TV că „Privatizarea cu Dan Diaconescu a fost bifarea unei solicitări a FMI, era limpede că Oltchim nu va fi privatizat, şi nu doar la oferta lui Dan Diaconescu, la oferta nimănui de pe această planetă.”

Andreea Paul se întreabă "Ce să înţelegem? Cât a cheltuit statul român din banii românilor pentru această mascaradă? A fost sau nu subminat interesul economiei şi al românilor? Dan Diaconescu este solicitarea FMI? Privatizare de dragul zgomotului? Guvern luat de val ne conduce spre prăpastie? Un amestec din toate marca USL. Unde nu-i cap, este doar minciună. Familiilor cu şomeri nu le serveşte la nimic minciuna. Ei au nevoie de soluţii, de locuri de muncă. Cine să le ofere?".

Prim-vicepreşedintele PDL susţíne că "după interimatul domnului Chiţoiu, Crin Antonescu vrea să dea Ministerul Economiei liderilor înfometaţi din teritoriu, sau cel puţin aşa arată bursa zvonurilor ilustrată de mass-media.

Andrei Gerea – din Piteşti, este prea vocal pentru o economie în degringoladă. Lipsit de experienţă. Marionetă de partid.

Teodor Atanasiu – din Alba, vrea să se întoarcă în lumea deciziilor guvernamentale. A uitat cum a blocat Ministerul Apărării cu o vorbă aruncată în vânt. Suntem siguri că este omul potrivit. O să stea cu mâinile în sân. Economia îl aşteaptă gata blocată.

Cristian Buican – din Vâlcea, este prea mic pentru un război aşa de mare.

Nini Săpunaru – din Vrancea, candidat cu aromă de DNA.

Mai este propus Remus Vulpescu. Privatizatorul Oltchim. Până unde se poate întinde bătaia de joc uselistă?".

Andreea Paul speră că propunerile respective sunt doar zvonuri. "Chiar este simplu un economist pentru Ministerul Economiei. Este atât de complicat, Crin Antonescu?" se întreabă retoric Andreea Paul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor