Ana Bogdan, învingătoare în prima manşă a circuitului WTA de la Rabat (Maroc)

Jucătoarea noastră a trecut în runda inaugurală de franţuzoaica Alize Cornet, în două seturi identice, scor final 6-3, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)
Marius Drăgoi
30.04.2019

Ana Bogdan (26 ani, 132 WTA) a început cu o victorie turneul WTA Internaţional “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”, de la Rabat, românca impunându-se, luni, în faţa sportivei din hexagon, Alize Cornet (29 ani, 54 WTA) cu scorul de 6-3, 6-3.

Campioana noastră a avut nevoie de o oră şi 30 de minute de joc efectiv pentru a accede în următoarea fază a competiţiei cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Bogdan va primi de la organizatori un cec de 3.310 dolari, respectiv 30 de puncte WTA, iar în continuare va primi replica câştigătoarei din partida care le opune pe tenismenele Johanna Konta (Marea Britanie) - favorită şapte, şi chinezoaica Yafan Wang.

Ana Bogdan va evolua între timp şi pe tabloul principal de dublu, alături de bulgăroaica Isabela Şinikova, contra perechii româno-elveţiene Andreea Mitu/Timea Bacsinszky.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor