Alina Gorghiu, blocată pe centura "praf şi pulbere" a Capitalei (Video)

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
15.10.2015

Pana duminica voi vizita organizatiile judetene ale PNL din Mehedinti, Caras-Severin si Maramures. In drum spre autostrada, am parcurs 10 kilometri in mai mult de o ora. Nici radare nu pot fi amplasate, ca sa fac o gluma pe seama mea. Revenind intr-un registru serios, Capitala Romaniei, cel mai mare oras al tarii, nu are inca o sosea de centura, dupa 25 de ani in economie de piata. Autostrada Sibiu-Orastie se surpa, dupa ce a fost inaugurata prematur, in scop electoral, de Guvernul Romaniei. Sub actuala administratie centrala nu s-a finalizat nici macar un kilometru de autostrada contractat in acest mandat. Acestea sunt realitatile pe care PSD nu le prezinta si care mentin Romania subdezvoltata.Va tin in continuare la curent cu ceea ce voi face in urmatoarele zile in Mehedinti, Caras-Severin si Maramures.

Posted by Alina Gorghiu on Wednesday, October 14, 2015

Revoltată că în drum spre autostradă, pentru a ieşi din Bucureşti, a parcurs 10 kilometri în mai mult de o oră, liderul PNL, Alina Gorghiu, a marcat evenimentul filmând un scurt videoclip în care-şi propune să arate câtă nevoie este de un Guvern care "să pună biciul pe CNADNR" - Compania Naţionala de Austrăzi şi Drumuri Naţionale.

"O să ziceţi că am ceva cu Ponta. N-am nimic nici cu CNADNR-ul, însă un vinovat trebuie să fie pentru faptul că de o oră şi jumătate stau pe amărâta asta de şosea de centură care este praf şi pulbere", îşi expune Gorghiu năduful după ce, asemenea altor milioane de români a rămas blocată în traficul de pe centură.

"Orice om care trece pe aici şi rămâne blocat în trafic cu orele ar prefera o centură normală şi să voteze guvernul ăla 10-20 de ani la rând. Primul guvern care va reuşi să pună biciul pe CNADNR şi să facă centura asta..." adaugă liderul PNL.

"Nici radare nu pot fi amplasate, ca să fac o glumă pe seama mea. Revenind într-un registru serios, Capitala României, cel mai mare oraş al ţării, nu are încă o şosea de centură, după 25 de ani în economie de piaţă. Autostrada Sibiu-Orăştie se surpă, după ce a fost inaugurată prematur, în scop electoral, de Guvernul României. Sub actuala administraţie centrală nu s-a finalizat nici măcar un kilometru de autostradă contractat în acest mandat. Acestea sunt realităţile pe care PSD nu le prezintă şi care menţin România subdezvoltată.", scrie co-preşedintele PNL în postarea ce însoţeşte mini-videoclipul.

Postarea nu a avut însă nici efectul scontat de Gorghiu, comentariile fiind mai degrabă acide: "Ce ne facem cu cei care au condus Ministerul Transporturilor sau capitala şi sunt legaţi de PNL-ul nou? Îi aveţi încă în partid? Este bine să scăpăm de PSD dar este bine să scăpăm şi de gândacii din partidul susţinut dacă dorim să fim credibili. Dacă schimbăm pe unii care nu fac nimic cu alţii care fac exact la fel este ca şi cum rămânem prostiţi iar şi iar- vorbesc de noi alegătorii şi nu de dumneavoastră politicienii - şi să citim COMUNICAT DE PRESĂ", scrie un spectator.

"Pasaţi mingea de la unul la altul de 26 de ani când sunteţi în opoziţie, dar aţi furat prin rotaţie tot de 26 de ani când aţi fost la guvernare.", adaugă un altul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor