Alertă la o şcoală generală din Galaţi. 19 copii ajunşi la spital

Mai mulţi copii cu vârste între 11 şi 14 ani de la o şcoală gălăţeană au ajuns la spital după ce au consumat, la şcoală, lapte şi corn.
(photos.com)

Nouăsprezece copii din comuna gălăţeană Pechea au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală, relatează Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, este vorba despre elevi din clasele primare de la şcoala din Pechea. Aceştia au ajuns la spitalul de boli infecţioase din Galaţi după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală. Laptele era în garanţie şi provine de la o firmă din judeţul Braşov, în baza unui contract încheiat cu şcolile gălăţene.

Copiii, cu vârste cuprinse între 11-14 ani, au fost internaţi, pe rând, la Spitalul de Boli Infecţioase, fiind ulterior transferaţi la Spitalul de Copii. Reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, a declarat la Realitatea Tv, că au fost luaţi cu ambulanţa 17 copii de la şcoala din Pechea. Aceştia aveau frisoane şi vărsături, dar în prezent se simt mai bine.

Autorităţile au anunţat că au fost preluate probe din lapte pentru a fi analizate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne