Aeroport, contra voturi pentru partidul lui Dragnea

Campania PSD merge la extreme. În timp ce într-o comună vrânceană oamenii sunt ameninţaţi că li se taie din ajutorul social dacă nu vin la întâlnirile cu Marian Oprişan, în Ialomiţa Dragnea promite un aeroport şi multă multă prosperitate.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă pe vremuri în campanie electorală, votanţii puteau spera la geci, pixuri, tricouri, sau pui, mai nou, PSD le promite locuitorilor din Ialomiţa nici mai mult nici mai puţin decât un aeroport. Plus că-i va face unul din cele mai bogate judeţe ale ţării.

"La toamnă, când vom prelua guvernarea împreună cu ALDE şi UNPR, vom transfera la Consiliul Judeţean Ialomiţa aeroportul Alexeni, care vă va face unul dintre cele mai bogate judeţe ale României", a promis Liviu Dragnea, potrivit România Liberă.

La rândul său, liderul PSD Ialomiţa, Marian Neacşu a promis 'un scor istoric pentru PSD', adăugând că 'oamenii au mare nevoie de Liviu Dragnea, cel care prin Programul naţional de dezvoltare locală, singurul program funcţional în acest moment, a scos România din noroi'.

Merită remarcat că linia adoptată de PSD în Ialomiţa e la antipozi faţă de cea adoptată în Vrancea, unde viceprimarul comunei Vizantea Livezi, Gheorghe Norocea, le condiţionează consătenilor săi primirea ajutorului social de prezenţa la întâlnirile electorale. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne