Planul lui Dragnea: "Voi propune lui Iohannis un guvern PSD-UNPR-ALDE"

După alegerile parlamentare din toamnă, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a anunţat că va propune un guvern PSD-UNPR-ALDE.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Invitat în platoul B1 TV, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, după alegerile parlamentare, îi va propune preşedintelui Klaus Iohannis un guvern format din PSD, UNPR şi ALDE pentru că cele trei partide "au dovedit că au susţinut un guvern foarte performant".

"După alegerile locale, vom avea o discuţie strategică pentru a vedea care este cea mai bună formulă de a candida, pentru a ne maximiza şansele", a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Cele trei partide ar urma, potrivit liderului PSD, să pună la cale o strategie comună pentru alegerile parlamentare astfel încât să aibă asigurată o majoritate parlamentară.

De altfel, Liviu Dragnea mizează pe aceeaşi formulă şi pentru alegerea preşedinţilor consiliilor judeţene care vas avea loc după alegerile locale.

În ce priveşte colaborarea cu noua conducere a UNPR, şeful PSD a apreciat că Valeriu Steriu ar putea să conducă "foarte bine" partidul, însă, pe de altă parte, a admis că s-a produs "o tulburare" în relaţia cu acest partid după demisia lui Gabriel Oprea.

"L-am respectat foarte mult pe acest om [Gabriel Oprea - n.r.] care a făcut foarte mult pentru statul român", a adăugat Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne