Ramona Ursu: "Putem face un bine ţarii, trebuie să ne apărăm în fiecare secundă statul de drept!"

Se încarcă player-ul...

În sfârşit PSD a ajuns să se sinucidă şi este pe calea sinuciderii iar acest lucru poate fi considerat o victorie a Străzii, a opinat miercuri seara jurnalista şi scriitoarea Ramona Ursu, în cadrul unui amplu dialog cu reprezentanţii grupului #REZISTENTA de pe Facebook - platformă civică născută în urma protestelor declanşate de adoptarea OUG 13.

Însă lucrurile nu trebuie să se oprească aici, la căderea Guvernului, consideră jurnalista.

"Principalul lucru ar fi ca noi să nu ne oprim la acea “Revoluţie a luminii”, să nu rămânem în zona în care să credem că atunci s-a întâmplat cel mai bun lucru pe care noi îl puteam face, acela a fost doar un simbol. A fost doar un moment în care noi am schimbat nişte lucruri.

Dar mai departe, ca să capitalizăm mai departe lucrurile, să facem ceva concret, este să ne implicăm în continuare în ceea ce noi credeam când am ieşit sute de mii în stradă şi anume că putem să facem un bine ţării, că trebuie să ne apărăm în fiecare secundă a ţării noastre statul de drept, că nu trebuie să acceptăm ca nişte personaje cu probleme penale sau cu probleme morale mari să ne conducă ţara, pentru că noi nu avem de ce să acceptăm aceste lucruri!", a declarat Ramona Ursu.