PSD vrea puteri sporite pentru Poliţie. Bacalbaşa, discurs fulminant în Parlament

Se încarcă player-ul...

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa s-a remarcat printr-un discurs fulminant, în Parlament, la dezbaterea controversatului proiect de lege privind modificarea atribuţiilor Poliţiei ce ar putea duce la situaţii dramatice pentru cetăţenii care protestează paşnic.

"Ca unul care am fost agresat în parcul instituţiei şi am văzut jandarmii care m-au înconjurat că erau terorizaţi, înnebuniţi de frică - şi nu le era frică de elementul fizic reprezentat de bătăuşi ci de cei care erau în spatele lor, forţele obscure - ca unul care am reclamat la procuratură şi procuratura - deşi exista filmul cum eram împins - a spus că nu s-a produs niciun fel de agresiune şi niciun fel de ultraj, şi după ce cu ajutorul dlui Nicolicea am făcut contestaţie şi mai ales după ce televiziunea a arătat ce s-a petrecut la procuratură, salut această lege care apără ce a mai rămas din instituţiile statului în faţa unor elemente obscure.

Încă ceva, un coleg de-al meu din Galaţi a ridicat o problemă principială de importanţă extremă, raportul între CSAT şi Parlament: domnule, forţa decizională a poporului se exprimă prin Parlament, nu prin CSAT. În ziua când CSAT va decide ce se face în ţara asta, statul paralel iese la lumină, înfloreşte", a declarat Bacalbaşa.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale