Fost ministru: Noul program PSD, un atac la adresa proprietăţii! Un hold-up!

Se încarcă player-ul...

"Aş vrea să atrag atenţia că este un atac asupra proprietăţii, insistenţa cu care PSD face aceste lucruri e un atac direct la adresa proprietăţii", a declarat luni, fostul ministru al Comunicaţiilor, Marius Bostan, vorbind despre măsurile din noul program de guvernare al PSD.

"Pentru că s-au spus (aici) lucruri legate de predictibilitate, este evident că este şi ilegal să iei măsuri fără să ai studiu de impact, nu le poţi reglementa, nu le poţi inforsa prin lege fără să ai un minim studiu de impact.

Este un hold up, după părerea mea, chiar modificarea în timpul anului a acestor măsuri şi introducerea unor noi impozite în timpul anului e ca şi cum cineva vine în grădina ta şi îţi ia o bucată din recoltă. Asta, ca tehnică procedurală, ca principiu... aş vrea să îl parafrazez pe preşedintele României, este e o ţopăială, deci lucrurile nu au fost gândite înainte, lucrurile nu au fost calculate, asta mă îngrijorează foarte mult, denotă lipsă de inteligenţă", a explicat Marius Bostan, prezent la dezbaterea SOS Mediul de afaceri, organizată de PNL.