Florin Cîţu: Opozţia trebuie să lucreze împreună cu Strada

Se încarcă player-ul...

Opoziţia şi Strada trebuie să se aşeze la aceeaşi masă şi să colaboreze pentru a putea stopa dezastrul spre care PSD îndreaptă ţara, este concluzia care a rezultat în urma dialogului purtat marţi de senatorul PNL Florin Cîţu cu reprezentanţii grupului #REZISTENŢA de pe Facebook - platformă civică născută în urma protestelor declanşate de adoptarea OUG 13.

"Este clar că rezultatul votului din 11 decembrie nu ne oferă nouă, în Parlament, foarte multe pârghii. Avem câteva, foarte multe sunt doar de a semnala şi arată de fiecare dată când apare ceva care să pună în pericol situaţia economică sau, aţi văzut, şi în justiţie.

Noi nu putem să facem prea mult, asta e tot ce putem să facem noi, ca parlamentari, deocamdată. Dar să lucrăm împreună, putem să lucrăm împreună cu Strada, dar vorbim de oamenii care mai vor să se întâmple ceva în România şi nu vor să îi lase pe cei de la PSD chiar să distrugă tot. Şi o mare parte dintre aceşti oameni sunt din afara Parlamentului. Sunt oameni de care acum ştim clar că lui Liviu Dragnea îi este frică", a declarat, pentru Epoch Times, senatorul PNL, ulterior întrevederii cu Rezistenţa.