Ziua Z în PSD: Viorica Dăncilă este oficial succesoarea lui Dragnea. Teodorovici, preşedinte executiv

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

UPDATE. S-au aflat rezultatele de la Congresul PSD: Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, Eugen Teodorovici preşedinte executiv şi Mihai Fifor secretar general al partidului.

Funcţia de preşedinte PSD

1. Viorica Dăncilă - 2.889 de voturi

2. Liviu Pleşoianu - 715

3. Şerban Nicolae - 375

4. Ecaterina Andronescu - 50

Funcţia de preşedinte executiv

1. Teodorovici - 2.463

2. Daniel Suciu - 1.358

3. Daniel Florea - 129

4. Sorin Bota - 19

Funcţia de secretar general

1. Mihai Fifor - 2.366

2. Gabriel Petrea - 717

3. Codrin Ştefănescu - 466

4. Felix Stroe - 189

Vă invităm să urmăriţi discursurile în materialul video.

* * *

În jur de 4.000 de delegaţi PSD se reunesc sâmbătă, în congres extraordinar, pentru a-şi alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

Evenimentul începe la ora 11:00.

Cu o zi în urmă, Comitetul Executiv Naţional al partidului, reunit la Băneasa, a validat candidaturile pentru cele trei funcţii.

Astfel, în cursa pentru şefia partidului intră Dăncilă, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae şi Ecaterina Andronescu.

Funcţia de preşedinte executiv este vizată de Daniel Suciu, Daniel Florea, Sorin Bota şi Eugen Teodorovici, care iniţial anunţase că se retrage din cursă dar s-a răzbândit în ultimul moment, iar cea de secretar general de Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Felix Stroe, Gabriel Petrea, Robert Cazanciuc şi Rodica Nassar.

"Votul se va face exact aşa cum se procedează la alegeri, pe bază de buletin, pe bază de tabel. Atunci se dau şi buletinele de vot, astfel încât să nu existe niciun semn de întrebare", a explicat Viorica Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne