Ziua 195. "Dragnea, personajul principal în 'Războiul porcilor', pândeşte cu sabia laser răzbunarea!"

Au trecut 195 de zile de la adoptarea, "noaptea, ca hoţii", a celebrei OUG 13 prin care s-a încercat legalizarea hoţiei. De atunci, cei aflaţi la putere nu au dat niciun semn că şi-ar fi schimbat priorităţile şi că i-ar interesa altceva decât să fure, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Reinstalaţi la putere după un an în care ţara a mai respirat sub guvernarea tehnocrată, actualii guvernanţi vor face orice pentru a fura cât vor şi când vor. Pentru aceasta vor merge până în pânzele albe şi doar cetăţenii mai pot opri acest tăvălug al furăciunii cu orice preţ, transmit protestatarii veniţi în Piaţa Victoriei pentru a 195-a seară consecutiv.

Potrivt celor aflaţi în Piaţă, actualii conducători au drept unică prioritate furtul şi interesul personal şi nu au nicio şansă să se reformeze. În schimb, cetăţenii au şansa de a se trezi în număr cât mai mare şi de a ieşi în stradă pentru a spune Nu hoţiei şi pentru a cere plecarea corupţilor din fruntea acestei ţări.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"După un 2016 de "secetă" pentru clientela politică, şi prin prisma faptului că DNA a început să-i "deranjeze", această coaliţie transformată în grup infracţional are un plan bine pus la punct! Planul lor este să "scurgă" din banii de la buget către "pretenaşii lor" care au contracte cu statul!

Vor merge până a "subjuga" instituţiile de control ale statului, pentru a "fura" cât vor şi când vor! Din păcate, nu au cum să se reformeze, deoarece vasalitatea este "sfântă" în aceste partide şi nimeni nu va avea curajul să reacţioneze pentru că este "exclus"! Având această teamă, cu siguranţă nu au şanse să fie reformate şi să guverneze pentru ţară şi români! Dar noi suntem aici şi nu le vom permite!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

La rândul său, o altă protestatară arată că Dragnea ar face orice pentru a scăpa de puşcărie, aşadar, opoziţia împotrivă corupţilor care vor să falimenteze România trebuie să continue, prin proteste stradale.

"După ce că Dragnea şi-a câştigat emblema de cel mai ridicol personaj şi cu toate că face parte dintr-un grup mare al celor mai corupţi oameni din Europa, totuşi această târâtoare a politicii româneşti este capabilă de absolut orice pentru a scăpa de puşcărie. Nu se gândeşte la imaginea pe care şi-a creat-o pentru că este avid de putere. El chiar crede că va ajunge preşedinte al României! Slugile sale, vieţuitoare fără pic de demnitate, fac declaraţii aberante: Dragnea, personajul principal în "Războiul porcilor", pândeşte cu sabia laser răzbunarea. Rămânem în Piaţa Victoriei ca opoziţie împotriva corupţilor care vor să falimenteze România!", declară protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne