Zgonea: PSD în situaţie de criză, cu liderul inculpat şi vicepreşedintele condamnat pentru corupţie

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Într-o intervenţie pentru Associated Press, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a vorbit joi despre reformarea PSD exprimându-şi nemulţumirea faţă de situaţia actuală din partid.

"Suntem într-o situaţie de criză... cu liderul inculpat şi cu vicepreşedintele condamnat pentru corupţie", a declarat Valeriu Zgonea, făcând referire la premierul Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

"În România, sistemul este o reminiscenţă a mentalităţii comuniste, care ne afectează credibilitatea. Avem nevoie de o schimbare de mentalitate... asta este ceea ceea ce ne cere generaţia tânără. Din păcate, partidele de opoziţie sunt şi mai puţin reformate", a adăugat Valeriu Zgonea, unul dintre liderii marcanţi ai PSD.

Mai mult, Zgonea susţine că partidul are nevoie de "reforme profunde" şi să organizeze cât mai repede un Congres pentru alegerea unui nou preşedinte, post la care presa susţine că tânjeşte de ceva vreme.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne