Zgonea despre preluarea postului lui Dragnea: "Ştacheta este foarte sus"

Ştacheta petru postul de preşedinte executiv al PSD este "foarte sus", a declarat Valeriu Zgonea, explicând că Liviu Dragnea a ridicat mult nivelul.
Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea la sediul PSD
Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea la sediul PSD (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Prezent sâmbătă la Botoşani, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că nu este extrem de bucuros că ar putea prelua preşedinţia executivă a Partidului Social Democrat, pe motiv că performanţele obţinute de Liviu Dragnea din poziţia de preşedinte executiv sunt foarte mari, astfel încât şi obligaţiile sale vor fi la fel de mari.

"Nu este o bucurie să vii după un mandat al preşedintelui executiv, care a fost Liviu Dragnea, atât de puternic. Ştacheta este foarte sus. Fiind sus, obligaţiile şi angajamentele mele sunt la nivelul la care Liviu Dragnea le-a ridicat. De aceea, este o obligaţie, o responsabilitate foarte mare", a declarat Valeriu Zgonea pentru Agerpres.

Zgonea a mai precizat, a spus că are multe de învăţat de la Liviu Dragnea.

Reamintim că Liviu Dragnea, cel care de la care Zgonea are multe de învăţat se pregăteşte pentru a deveni şeful suprem al PSD. Unic candidat la şefia partidului, Dragnea are toate şansele să devină preşedintele celui mai mare partid politic din ţară, în condiţiile în care este titularul unei condamnări de un an de închisoare pentru fraudarea referendumului din 2012. Ce-i drept, apropos de standarde, la data faptelor Dragnea nu era preşedinte executiv al PSD, ci secretar general.

Apelul în acest dosar se judecă la ÎCCJ, rezultatul fiind, teoretic, deschis. Dragnea se poate trezi, în egală măsurş, cu o achitare sau cu o condamnare, ceea ce ar face din el primul şef al social-democraţilor condamnat în timpul mandatului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne