Dragnea: Vreau să fac echipă la conducerea PSD cu Valeriu Zgonea

Preşedintele interimar al PSD i-a făcut, de asemenea, o solicitare publică lui Vasile Dâncu să revină alături de partid.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Şeful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să facă echipă în conducerea partidului cu Valeriu Zgonea.

"Astăzi, pe lângă alte mesaje pe care le-am transmis, am vrut să fac o solicitare publică domnului Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ în a sprijini partidul. Sper să accepte lucrul acesta, pentru că social-democraţia are nevoie de Vasile Dâncu. De asemenea, am vrut să anunţ astăzi că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea partidului", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Şeful social-democraţilor susţine că are foarte multă încredere în noua echipă a PSD care va fi aleasă la congresul partidului. "Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea în congres, o să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD, pentru noul ciclu politic care începe în 2016."

Potrivit publicaţiei citate, Liviu Dragnea a participat, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Cluj.