WTA Wuhan 2018. Simona Halep, cedează în faţa numărului 31 mondial (video)

"Dacă am venit aici, a fost pentru că voiam să dau totul. În cele din urmă am sperat la şansa mea.. nu sunt dezamăgită. Sunt doar întristată pentru că această accidentare a apărut de nicăieri." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep (26 ani, 1 WTA) s-a înclinat neaşteptat în runda a doua turneului WTA Premier 5 “Dongfeng Motor Wuhan”, pe fondul unei dureri apărute la spate, românca noastră cerând de două ori intervenţia medicului pe parcursul meciului.

Duelul cu slovaca Dominika Cibulkova, jucătoare mult mai slab cotată în ierarhia mondială a tenisului feminin mondial (29 ani, 31 WTA), s-a terminat după o oră şi 24 de minute de joc efectiv, constănţeanca revenită în circuit după o pauză de o lună de zile înclinându-se cu scorul de 6-0, 7-5.

"Dacă am venit aici, a fost pentru că voiam să dau totul. În cele din urmă am sperat la şansa mea. Chiar şi aşa, am fost aproape în setul secund. Acest meci îmi dă încrederea că nivelul tenisului pe care îl joc este unul foarte bun. Aşa că nu sunt dezamăgită. Sunt doar întristată pentru ca această accidentare a apărut de nicăieri.. Nu am vrut să abandonez. Am forţat puţin, căci eu cred că acest meci, chiar dacă l-am pierdut, mi-a oferit şansa de a juca nişte puncte, care-mi vor fi utile la marele turneu care va urma."

Simona, care a pierdut şi anul trecut în primul tur al circuitului chinez, s-a ales cu un cec în valoare de 14.745 dolari şi 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport