"VP" nu mai pleacă la PRU. Dragnea: Va lupta alături de mine şi de PSD

Degeaba îl aşteaptă Bogdan Diaconu pe "VP" să vină în Partidul România Unită şi să preia şefia formaţiunii până la alegerile parlamentare. Se pare că fostul premier s-a înţeles cu liderul PSD Liviu Dragnea şi va rămâne până la urmă să lupte alături de colegii săi social-democraţi.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Se pare că planul lui Victor Ponta a funcţionat. Fostul premier nu va mai pleca la Partidul România Unită - locul unde au ajuns mai mulţi dintre apropiaţii săi - şi va rămâne să facă echipă înainte de alegeri cu rivalul său din PSD, Liviu Dragnea.

"Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD şi despre viitor. Va lupta alături de mine şi de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viaţă mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!", a anunţat vineri seară, pe contul său de Facebook, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Trebuie să fim uniţi ca să câştigăm pentru oamenii care nu au alte speranţe decât cele puse în noi", a reacţionat, la rândul său, fostul premier Victor Ponta.

Merită menţionat că PRU - partid devenit un veritabil "aspirator" de parlamentari care i-a racolat pe mulţi dintre apropiaţii lui Victor Ponta, de la finul său Marius Manolache, până la fostul său purtător de cuvânt Mirel Palada şi prietenul său Sebastian Ghiţă - duce o amplă campanie mediatică în jurul imaginii fostului premier, pe care îl cheamă insistent să vină în partid, Bogdan Diaconu promiţându-i chiar scaunul de preşedinte, fostului şef al PSD.

De altfel, Victor Ponta ameninţa anterior că, dacă PSD nu îl vrea, decât să stea "în tribună", mai bine se implică într-un nou proiect unde poate să facă ceva.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne