Voiculescu, despre presupusul conflict cu premierul: Intoxicări de presă. Avem o relaţie cât se poate de bună

Vlad Voiculescu - gov.ro
Vlad Voiculescu - gov.ro (Epoch Times România)

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferite de presă, faptul că între el şi premierul Florin Cîţu nu există şi nu a existat vreodată vreun conflict. Întrebat dacă, în cazul în care premierul i-ar cere demisia, ar pleca sau nu de la şefia ministerului, ministrul Sănătăţii a replicat că nu se pune problema de aşa ceva.

„Nici nu a fost vreodată pus în discuţie ca cineva din Guvern să îmi ceară demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu”, a declarat Voiculescu.

Potrivit oficialului, zvonurile potrivit cărora ar exista tensiuni în cadrul guvernului sau vreun conflict între vreun ministru şi premier sunt doar „intoxicări de presă”.

„Sunt pur şi simplu intoxicări de presă, ideea că un ministru s-ar certa cu alt ministru, respectiv că un ministru s-ar certa cu premierul sunt pur şi simplu intoxicări de presă. Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică, educaţia, sănătatea naţiunii ăsteia, discuţiile sunt absolut necesare, într-un cadru cât se poate de formal, de politicos – asta este totul. Repet, nu a existat niciodată niciun fel de conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării din momentul acesta”, a precizat Voiculescu.

Surse liberale citate de Digi24 susţin că în ultima vreme, în interiorul coaliţiei de guvernare ar fi apărut tensiuni, cu predilecţie între liberali şi cei de la USR-PLUS. Miniştrii USR PLUS sunt acuzaţi de o campanie de imagine continuă şi agresivă, iar ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ar fi văzut ca un factor major de tensiune din cauza mesajelor pe care le transmite, contradictorii celor date de premierul Cîţu sau preşedintele Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne