Vlad Voiculescu: Nu vreau să ajungem înapoi în frig şi întuneric şi să ne obişnuim cu ele!

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Epoch Times România)

Iresponsabilitatea PSD-ului şi a Guvernului Dăncilă sunt pe cale să lase România în beznă, avertizează fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, pe fundalul crizei de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii sunt de zile în şir în grevă.

Fostul ministru - actualmente membru al PLUS - mai arată în postarea sa că ne paşte pericolul ca termocentralele să se închidă şi România să se scufunde în beznă şi îi îndeamnă pe români să nu accepte reîntoarcerea la vremurile beznei.

"Minerii din Gorj şi-au luat soarta în mâini acum 6 zile şi au intrat în grevă cerând condiţii mai bune de lucru, salarii mai mari. De atunci, guvernul şi-a pus bazele în vechii tovarăşi de drum că vor “rezolva problema” şi nu au luat absolut nicio măsură. O perioadă au ignorat subiectul pentru că ei nu guvernează ci se luptă cu fantomele statelor paralele închipuite. Apoi s-au gândit să îi ameninţe şi să îi mintă doar doar îi fac să înceapă munca.

Oamenii şi-au pierdut încrederea în tovarăşii de drum ai PSD care şi-au văzut doar de propriile interese ani de zile şi astfel PSD-ul şi-a pierdut singura pârghie pe care o ştia de a-i păcăli pe oameni. Cu câteva ore înainte ca termocentralele să se închidă şi zeci de mii de români şi de afaceri să rămână fără energie electrică, Dăncilă... Dăncilă trimite corpul de control care nu are nicio competenţă să rezolve nimic.

E greu de estimat ce pagube va genera în economie această criză!", scrie, pe Facebook, Voiculescu.

Fostul ministru mai arată că rezultatele a doi ani de PSD sunt întunericul şi frigul şi îi îndeamnă pe cetăţeni să se alăture PLUS, pentru a reconstrui ţară.

"După ce iresponsabilitatea Gabrielei Firea ţine în frig şi fără apă caldă mii de bucureşteni, iresponsabilitatea guvernului Dăncilă este pe cale să ne lase în beznă. Asta avem după 2 ani de PSD.

Eu unul nu vreau să ajungem înapoi în frig şi întuneric şi să ne obişnuim cu ele!

E datoria noastră să ţinem lumina aprinsă!

De apărat, putem să ne apărăm (unii dintre noi) şi separat. De construit, putem construi doar împreună!

Hai alături de noi să reparăm ce este de reparat şi apoi să construim şi să ne ridicăm pentru a atinge, ca popor, adevăratul potenţial", adaugă Voiculescu, postând un link pentru înscrierea în PLUS.

Greva minerilor din Gorj a scăpat total de sub controlul autorităţilor, stocurile de cărbune sunt aproape epuizate şi termocentralele s-ar putea opri. Iar despre situaţia care se ştie de multă vreme, Viorica Dăncilă susţine că a fost informată suspect de târziu şi insinuează existenţa unor vinovaţi ce fac speculaţii pe spatele românilor. Detalii aici.

Ulterior, Guvernul a reuşit să detensioneze situaţia de la CE Oltenia, promiţându-le greviştilor bani mai mulţi la salariu, sporuri, prime, vouchere. La 7 mine din zece se reia lucru. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Donează prin Paypal

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne