Vlad Voiculescu, ieşire dură la adresa liberalilor: Zilnic transferă primari şi consilieri PSD, unii cu condamnări penale

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Stirile ProTV)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, i-a criticat pe liberali că acceptă în rândurile PNL traseişti politici, transferând „primari şi consilieri PSD, unii chiar cu condamnări penale”. Concret, Voiculescu face referire la noua „achiziţie” a liberalilor în persoana primarului PSD al comunei Dobrovăţ, Cătălin Martinus, care va candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie, dar care a primit de curând o condamnare penală pentru fraudă cu fonduri europene (decizia nu este definitivă).

În acest context, Vlad Voiculescu acuză că pe de o parte unii lideri PNL susţin că partidul „se reformează” dar pe de altă parte, „altceva vedem în realitatea din prea multe locuri din ţară unde FSN-ul sub diversele lui sigle şi-au aranjat lucrurile în ultimii 30 de ani doar pentru ei, uitând complet de oameni!”

Fostul ministru al sănătăţii susţine că, aşa cum la Bucureşti nu au mai fost acceptate „persoane îndoielnice” în partid, „a venit vremea ca acelaşi lucru să se întâmple şi în ţară”.

„Aşa cum Ponta se putea dedubla şi vota într-un fel ca deputat şi în alt fel ca premier, aşa cum Tăriceanu e când liberal, când tovarăş cu Dragnea, aşa şi PNL spune public chiar prin vocea preşedintelui partidului că nu aprobă traseismul, că nu văzut, nu a auzit, că nu e din localitate, dar în fiecare zi transferă primari şi consilieri PSD, unii chiar cu condamnări penale.

Aş vrea să cred că PNL se reformează, aşa cum zice prin vocea câtorva lideri. Din păcate însă, altceva vedem în realitatea din prea multe locuri din ţară unde FSN-ul sub diverse lui sigle şi-au aranjat lucrurile în ultimii 30 de ani doar pentru ei, uitând complet de oameni!

Cred că a venit vremea schimbării adevărate, nu doar a schimbării siglei. Cred că a venit vremea ca aşa cum la Bucureşti nu am mai acceptat persoane îndoielnice, acelaşi lucru să se întâmple şi în ţară. Cred că suntem mulţi care credem asta!”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne