"Vine, vine!" - Ultimele cuvinte rostite de Alexandra la 112 / Tânăra fusese violată şi bătută de criminal

Alexandra Măceşanu
Alexandra Măceşanu (Internet)

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani care a căzut victimă criminalului din Caracal, a apucat să sune la 112, ar putea fi al unei alte victime sau al vreunui complice la crimă, anchetatorii luând în considerare mai multe piste.

Tânăra reuşise să ofere detalii despre locul în care se afla şi să anunţe că fusese sechestrată şi violată, iar ultimele sale cuvinte au fost „Vine, vine!”, după care apelul s-a întrerupt brusc, a dezvăluit Ioan Buda, şeful Poliţiei Române destituit din funcţie vineri seara, ca urmare a „bâlbelor” şi a modului defectuos în care a fost administrat cazul.

"A spus că e sechestrată, a descris locul în care se află, inclusiv curtea, cât a văzut, că este într-un garaj. Că a fost legată de picioare şi de mâini, că a fost bătută şi violată şi a încercat să ofere informaţii, descrieri din interior. Ea credea că e în alt cartier al oraşului", a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei.

Reamintim că Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care a fost răpită la ocazie în Olt şi, după toate indiciile, ucisă cu sânge rece de un criminal în serie, reuşise să sune la 112 şi să dea detalii despre locul în care se afla, însă oamenii legii nu au intervenit în timp. Detaliile acestui caz sunt pur şi simplu revoltătoare.

Principalul suspect este, reamintim, un fost mecanic auto din Caracal pe nume Gheorghe Dincă, tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii şi soţia sunt în Italia.

Bărbatul este suspectat că ar fi măcelărit şi o altă adolescentă din Craiova, dată dispărută din luna aprilie, când a plecat cu ocazia din comuna Dioşti, spre Caracal.

În urma percheziţiei, anchetatorii au descoperit zeci de fragmente de oase, saci cu carne în frigider, despre care se presupune că ar fi umană, precum şi haine şi bijuterii ce ar aparţine celor două fete.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne