[VIDEO] Coloană de dube ale Jandarmeriei se îndreaptă spre Bucureşti. Deputat: "Nu ne speriaţi!"

Dubă a Jandarmeriei
Dubă a Jandarmeriei (Stelian Ion)

Dragnea şi infractorii lui din PSD îşi cheamă în sprijin gărzile pretoriene, jandarmii transformaţi în gărzi de corp ale infractorilor, susţine deputatul USR Stelian Ion, într-o postare pe Facebook în care atrage atenţia că o coloană lungă de dube ale jandarmeriei a plecat duminică, de la Constanţa către Bucureşti. Ori, astăzi în Bucureşti, în Piaţa Victoriei are loc un protest declanşat de adoptarea, pe repede-înainte, a unei Ordonanţe de Urgenţă care modifică legile Justiţiei.

Redăm postarea lui Stelian Ion, pusă pe Facebook în contextul în care în spaţiul public au apărut înregistrări video cu o coloană de maşini ale Jandarmeriei rulând, pe A2, spre Bucureşti.

"Haideţi diseară, de la ora 18, în Piaţa Victoriei şi în faţa tuturor primăriilor şi prefecturilor din ţară!

Să le arătăm infractorilor că nu am adormit, că suntem cu ochii pe ei!

Să arătăm lumii întregi că România nu a capitulat în faţa hoţilor şi a analfabeţilor!

Dragnea şi infractorii lui din PSD îşi cheamă în sprijin gărzile pretoriene, jandarmii transformaţi în gărzi de corp ale infractorilor.

O coloană lungă de dube ale jandarmeriei a plecat astăzi de la Constanţa, ca printr-o coincidenţă, către Bucureşti.

Iar celor care dau ordine, trebuie să le transmitem clar:
Secăturilor, nu ne speriaţi! Cheltuiţi aiurea banii publici! Mai bine aţi păzi oamenii de infractori, pe străzile României, nu de protestatari!

Noi suntem paşnici, vom da Guvernul Analfabet jos prin vot, vom înlătura Ciuma Roşie cu stampilă, la urna de vot, nu cu bâta!

Noi nu organizăm mineriade, sau jandarmeriade cum faceţi voi! Noi nu suntem golani, bătăuşi şi nici analfabeţi ca voi!", scrie, pe Facebook deputatul.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne