Valeriu Munteanu: Numirea Victoriei Iftodi, dovadă că binomul Plahotniuc-Dodon este beton

Binomul Plahotniuc-Dodon lucrează fără probleme şi scrupule, dar trebuie oprit. Alegerile din Capitală sunt un prim pas important în acest sens, afirmă candidatul PL pentru funcţia de primar al Chişinăului.
Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon
Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon (The Epoch Times Romania)

Vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu constată că Igor Dodon a semnat luni, umil şi posluşnic decretul de numire a Victoriei Iftodi în funcţia de ministru al Justiţiei al Republicii Moldova.

În opinia liberalului, şeful statului ar fi realizat, astfel un nou troc, prin care numeşte omul lui Plahotniuc la minister, asigurându-se în schimb că va primi toată susţinerea din partea lui Plahotniuc, pentru Ion Ceban candidatul socialiştilor la primăria Chişinău.

”Binomul Plahotniuc-Dodon este beton. Acesta lucrează fără probleme şi scrupule, dar trebuie oprit. Alegerile din Chişinău sunt un prim pas important în acest sens”, a adăugat Valeriu Munteanu, care este şi candidatura liberalilor la şefia Capitalei.

De menţionat că este pentru prima dată când şeful statului acceptă să numească un ministru propus de majoritatea parlamentară a Partidului Democrat. În trecut, a refuzat mai multe asemenea solicitări fiind suspendat temporar din funcţie de către Curtea Constituţională, astfel că pentru miniştrii pe care i-a respins a semnat Andrian Candu, desemnat temporar în funcţie de preşedinte interimar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe