USR, acuzaţii: Subminarea justiţiei, ruinarea economiei şi instaurarea statului represiv, obiectivele PSD

Luna decembrie este poate cea mai grea lună pentru democraţia din România, a avertizat deputatul Adrian-Claudiu Prisnel, în contextul manevrelor desfăşurate de coaliţia PSD-ALDE.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

În timp ce oamenii mor din cauza lipsei medicamentelor din spitale, în statul paralel condus de PSD principalele probleme pentru luna decembrie le reprezintă subminarea justiţiei, ruinarea economiei şi instaurarea statului represiv, a acuzat luni, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

"Acţiunea agresivă şi insidioasă de legalizare a corupţiei, odată cu noile legi anti-justiţie propuse de PSD, va transforma România într-un stat unde legile nu mai sunt egale pentru toţi, unde cei care fură sunt privilegiaţi, iar cetăţenii simpli devin ţinta coaliţiei de guvernare. Anti-revoluţia fiscală contestată puternic de mediul de afaceri şi sindicate urmează să fie votată şi aduce odată cu ea haosul total în economie, care nu va mai putea fi stăpânit de această guvernare incompetentă.

Pentru ca restauraţia statului disfuncţional propus de PSD să fie completă, „legea jandarmeriei” care reprezintă o ameninţare la adresa libertăţii noastre şi conferă jandarmilor inclusiv dreptul de a deschide dosare penale protestatarilor urmează să intre la vot zilele următoare", a declarat Prisnel.

În opinia deputatului USR, acestea sunt priorităţile PSD pentru luna decembrie - poate cea mai grea lună pentru democraţia din România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne