Udrea intensifică retorica: Eu n-am legături cu trecutul comunist şi n-am minţit că sunt ofiţer acoperit

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Candidatul PMP la prezidenţiale Elena Udrea a lansat o nouă serie de remarci dure la adresa contracandidaţilor din cursa pentru preşedinţie, Teodor Meleşcanu şi Victor Ponta, relatează Agerpres.

În cadrul unui interviu publicat sâmbătă de Agerpres, Elena Udrea a afirmat că nu are ”legături cu trecutul comunist” precum Meleşcanu şi a adăugat că ea este ”cel mai bun dintre candidaţii” de dreapta.

”Nu sunt un politician care să fie manevrat din spate, de moguli, de baroni locali. Nu am legături cu trecutul comunist, aşa cum au mulţi candidaţi, domnul Meleşcanu, spre exemplu. Sunt un om harnic, nu aşa cum este domnul Tăriceanu - cunoscut pentru lejeritatea cu care îşi tratează locul de muncă”, a afirmat liderul PMP.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi al Turismului şi-a îndreptat atenţia şi spre candidatul PSD la cea mai înaltă funcţie în stat, Victor Ponta, pe care-l acuză că a fost prins ”minţind că nu a fost ofiţer acoperit”.

În opinia doamnei Udrea, nici candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, nu este departe de actualul prim-ministru, cei doi fiind ”două feţe ale aceleiaşi monede”.

”Electoratul de centru-dreapta, cei nehotărâţi, cei care sunt împotriva lui Victor Ponta trebuie să fie foarte bine informaţi cu privire la candidaţii care se revendică a reprezenta acest electorat, când în realitate domnul Klaus Iohannis, cel care se revendică a reprezenta acest electorat, este un partener al lui Victor Ponta. Deci, cred că principalii doi contracandidaţi reprezintă două feţe ale aceleiaşi monede (...) Eu nu mint cum minte domnul Victor Ponta şi l-am prins minţind acum că nu a fost ofiţer acoperit şi se demonstrează că a fost ofiţer acoperit şi a minţit românii. Eu comunic oamenilor lucrurile pe care le gândesc, nu încerc să ascund nimic, ideile pe care le am le discut cu oamenii. Nu m-am folosit niciodată de conjuncturi controversate cum s-a folosit domnul Klaus Iohannis de conjunctura de la Grivco cu domnul Voiculescu în 2009, cu domnul Geoană, pentru a obţine ceva în cariera mea”, a declarat Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne