Turcan: Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme. Moţiunea de cenzură, singura opţiune

Moţiunea de cenzură reprezintă singura posibilitate instituţională şi constituţională a opoziţiei de a scăpa România de un guvern iresponsabil şi nociv pentru interesul naţional, a subliniat fosta şefă PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernarea coruptă PSD-ALDE distruge stabilitatea economică a României pentru a-şi acoperi minciunile din campania electorală, a acuzat miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, prim-vicepreşedinte PNL, Raluca Turcan, în contextul în care liberalii au anunţat că vor iniţia demersurile pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

"Prin creşterea poverii fiscale asupra cetăţenilor şi a companiilor, guvernarea PSD-ALDE îşi maschează incompetenţa şi faptul că bugetul de stat a fost drenat masiv în ultimul an spre clienţii politici. Incompetenţa guvernării se vede şi în creşterea cursului de schimb şi în lipsa oricăror investiţii publice. PSD şi ALDE au indus în mediul economic o lipsă acută de predictibilitate. Haosul fiscal va duce la închiderea a mii de firme", a declarat Raluca Turcan.

Fosta şefă PNL consideră că România putea câştiga enorm, în termeni de locuri de muncă nou create dacă guvernarea lăsa economia să meargă liniştită.

"Adevărul e că PSD şi ALDE îi urăsc pe toţi cei care sunt competitivi pe o piaţă liberă. Pe liderii PSD şi ALDE nu îi interesează povara legislativă asupra companiilor, pentru simplul motiv că ei întotdeauna ocolesc regulile sau le încalcă: îşi angajează rude, îşi dau fonduri, contracte cu statul sau, mai nou, chiar insule pe Dunăre. Niciodată nu a fost un contrast mai mare între o guvernare coruptă şi mincinoasă şi aspiraţiile europene ale cetăţenilor care vor decizii economice raţionale şi aplicarea nediscriminatorie a legii", a precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne