Tudose nu merge la recepţia de Ziua Naţională de la Cotroceni. Are treabă la Brăila

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times)

Premierul Tudose a anunţat, luni, că va lua parte la parada militară de 1 Decembrie însă nu va merge şi la recepţia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale. Motivul? Are nişte probleme în Brăila.

"Nu pot să merg la recepţie, având nişte probleme la Brăila”, a declarat Tudose, citat de Mediafax, întrebat de presă dacă a luat o decizie privind participarea la recepţia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale.

Reamintim că atât Călin Popescu Tăriceanu cât şi Liviu Dragnea au anunţat că nu vor participa la recepţie, Tăriceanu mergând până la a afirma că nu merge nici la recepţie nici la paradă, căci nu vrea să cauţioneze prin prezenţa sa poziţia de patron al statului paralel în care se află Iohannis.

Cât despre paradă, în acest an, cei doi au fost invitaţi, după ce anul trecut le-a fost refuzat acest privilegiu, pe motiv de dosare penale. Tăriceanu a refuzat însă invitaţia anticipat, înainte de a o fi primit.

După ce şeful statului a anunţat oficial că, deoarece oamenii îşi doresc o bună înţelegere la vârful conducerii statului, în acest an a decis să-i invite pe şefii celor două camere la paradă, secretarul general al PSD, Marian Neacşu a anunţat că atât Liviu Dragnea cât şi marea parte a conducerii formaţiunii vor participa la festivitatea de la Arcul de Triumf.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne