Tudose: Noi aducem bunăstare şi stabilitate. Guvernul Cioloş a pus ţara pe butuci

PSD măreşte salarii, construieşte grădiniţe şi şcoli şi investeşte în infrastructura din sănătate, dar a moştenit o situaţie dificilă de la Guvernul Cioloş care "a pus ţara pe butuci", a explicat premierul la dezbaterea moţiunii de cenzură.
Mihai Tudose(Prim-ministru),
Mihai Tudose(Prim-ministru), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezent în plen la dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL şi USR, premierul Tudose a susţinut că Guvernul său este unul responsabil care aduce bunăstare şi stabilitate, şi a pus problemele din economie pe seama grelei moşteniri lăsate de tehnocraţi.

Mihai Tudose a admis că la capitolul investiţii nu are rezultate, însă a explicat că vina nu este a Guvernului său: „Pentru că nu am avut ce continua, a trebuit să sădim noi, să facem proiecte”. Vorbind în continuare despre situaţia din economie, Tudose a subliniat „greua moştenire” lăsată de Guvernul Cioloş, un guvern care „a pus ţara pe butuci”, relatează digi 24.

„Noi suntem un guvern responsabil, care aduce bunăstare şi stabilitate”, a spus premierul, prezentând situaţia creşterii salariilor din sectorul bugetar”, aceasta în condiţiile în care sindicatele au anunţat, în repetate rânduri, că transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat va duce la anularea măririlor salariale promise de guvern ba chiar anumite categorii de angajaţi se vor trezi cu salariile nete scăzute.

Nu în ultimul rând, Tudose s-a referit şi la Educaţie şi, deşi unii dintre exponenţii cunoscuţi ai PSD au fost acuzaţi de plagiat, a ţinut să-i ironizeze pe cei din Opoziţie, vorbind despre... fiţuici.

"Aţi vorbit despre haos în Educaţie. Acesta este primul an din mulţi ultimi ani când manualele şcolare au fost la timp, la începutul şcolii. Nu au mai învăţat după fiţuici ca pe vremea dumneavoastră", a declarat Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne