Traseu montan pe urmele eroilor din rezistenţa anticomunistă: Munţii Făgăraş – Munţii Iezer Păpuşa

Traseu montan pe urmele rezistenţei anticomuniste din România- Munţii Făgăraş- Munţii Iezer Păpuşa
Traseu montan pe urmele rezistenţei anticomuniste din România- Munţii Făgăraş- Munţii Iezer Păpuşa (TuristClubCarpatic)

Munţii României ascund foarte multe poveşti, legende şi eroi legendari.

Turist Club Carpatic începe din acest an să scoată la iveală poveştile adevărate a cât mai mulţi asemenea eroi care au opus rezistenţă, încă de la început, unui regim fără precedent anti-uman, violent şi degradant, cum a fost regimul comunist.

Este vorba de acei luptători din munţi, eroi care au avut idealuri înalte şi pe care ideologia goală dar agresivă şi perversă a unui partid născut din neant nu i-a împiedicat să creadă cu preţul vieţii lor în demnitate umană şi valori nemuritoare.

Mai mult, dacă doriţi să învăţaţi cum să reacţionaţi în situaţii limită (oboseală, vreme proastă, condiţii de cort şi refugii), să respectaţi pe cel de lângă voi, să sacrificaţi ceva pentru cel de lângă voi, să învăţaţi cum să lucraţi în echipă, vă aşteptăm să fiţi alături de noi în încercarea noastră de a cuceri toate vârfurile principale ale masivului Făgăraş plus vârful Iezer în opt zile.

Traseul este unul dificil şi necesită antrenament şi bună condiţie fizică. Locurile sunt limitate şi ne rezervăm dreptul de a selecta completarea echipei. O parte din echipă este deja formată dar dacă doriţi şi credeţi că puteţi face faţă acestei provocări, aşteptăm să ne scrieţi pe adresa: turistclubcarpatic@gmail.com motivul pentru care doriţi şi credeţi că vreţi să participaţi la aceasta aventură.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură