Tomac trage un semnal de alarmă: PSD se întăreşte. În unele fiefuri este foarte puternic

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminică, la postul B1 TV, că decizia liderilor PSD de a participa la Convenţia naţională a Pro România arată că aceştia vor să consolideze stânga politică pentru că “simt” că pericolul de a fi “din ce în ce mai mici” creşte tot mai mult.

“Lucrurile sunt foarte simple, foarte clar. PSD ştie să se certe. Când se ceartă, s-a văzut, îşi dau jos guvernele, îşi schimbă prim-miniştrii, dar când simt pericolul, sunt mult mai abili. Au făcut ceea ce trebuia să facă şi dreapta de mult. Au făcut-o în doi paşi şi trei mişcări. S-a dus Ciolacu acolo şi le-a spus «bă, băieţi, haideţi acasă. Avem de lucru împreună». A spus-o clar, cu subiect şi predicat, «vă aşteptăm». Ce ne-a despărţit, nu mai există. Pericolul de a fi din ce în ce mai mici este tot mai mare, prin urmare au făcut ceea ce face cineva care se gândeşte pragmatic în politică”, a explicat Tomac.

În plus, liderul PMP a precizat că social-democraţii au făcut ceea ce trebuia să facă şi dreapta politică şi a avertizat că PSD se întăreşte şi în unele “fiefuri” este foarte puternic.

“Dincolo de certuri şi de lucruri care sunt evidente că îi despart, acum au simţit acest pericol şi au făcut acest pas. Lucru pe care trebuia să îl facă şi dreapta, pentru că am omorât alegerea primarilor în două tururi. Nu mai există şi, dacă vrem în mod real să existe candidaţi cu şanse la Olt, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, nu ai cum să te baţi cu un PSD, care se întăreşte. Îşi revine uşor, dar îşi revine şi are fiefuri unde este foarte puternic. Acasă toţi, la aceeaşi masă şi cu candidaţi comuni. Altfel, să nu credeţi că cei 28 de preşedinţi de consiliu judeţean ai PSD stau acum”, a adăugat Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne