Tineretul UNPR trece la PSD

În timp ce "seniorii" UNPR-ului au fuzionat cu PMP-ul lui Băsescu, organizaţia de tineret a partidului condus cândva de Gabriel Oprea a trecut la cea a PSD - Tineretul Social Democrat.
Cezar Stancu
Cezar Stancu (Facebook)

Preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR, Cezar Stancu, a anunţat marţi trecerea colegilor săi în barca PSD-ului, relatează Hotnews.

"Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcţia de preşedinte alege şi decide să se alăture Tineretului Social Democrat şi PSD. Este un moment delicat şi de viitor în spectrul şi în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România", a precizat Stancu la o conferinţă de presă comună cu preşedintele TSD, Gabriel Petrea.

Stancu a mai precizat, în cadrul anunţului său, că una din marile supărări ale tinerilor UNPR-işti este că au aflat de la televizor despre fuziunea cu PMP.

"A fost o mare supărare, pentru că noi, în UNPR, am muncit foarte mult şi am avut încredere în nişte lideri care, din păcate, acum nu au mai fost în UNPR. S-au schimbat echipele şi am dat aceeaşi încredere şi noii echipe, însă am avut o mare supărare în momentul în care am văzut fuziunea cu PMP la televizor", a afirmat Stancu.

Reamintim că acum şapte zile, Valeriu Steriu şi Traian Băsescu au anunţat fuziunea UNPR-ului cu PMP, mişcare criticată de Gabriel Oprea, fostul lider al UNPR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne