Teodorovici propune tratament pentru "răutatea" PNL şi USR. Ce le recomandă?

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a ironizat, vineri seara, Opoziţia, acuzând de răutate PNL-ul şi USR-ul, după ce aceştia au criticat tăierea de bani de la servicii sub pretextul oferirii de vitamina D copiilor. Potrivit lui Teodorovici, este prea multă răutate la nivelul cel mai de sus din ţară, răutate care se vede în orice fel de replică.

„Am să propun aici (programul „Vitamina D” - n.red.): poate vitamina D, primul calup, sau cum se spune, să fie dat colegilor sau marea parte a colegilor de la PNL şi USR. (...) Cred că au nevoie. V-am spus, este multă răutate şi nu e corect să fie răutate la nivelul cel mai de sus dintr-o ţară. Se vede răutatea în orice, în orice reacţie, în orice fel de replică. De ce să ne înrăim în felul ăsta? Transmitem celor care ne urmăresc aceeaşi răutate”, a declarat Eugen Teodorovici, citat de Mediafax, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Declaraţiile sunt făcute în contextul în care Parlamentul a votat diminuarea bugetului SRI cu 295 de milioane de lei, banii fiind alocaţi Ministerului Sănătăţii pentru programul „Vitamina D”. Propunerea i-a aparţinut lui Liviu Dragnea şi a fost criticată de Opoziţie care a văzut în alocarea de vitamina D un pretext populist pentru tăierea bugetului SRI. Mai merită precizat că deputatul USR Claudiu Năsui a arătat ca amendamentul lui Dragnea a avut indicată ca sursă de finanţare nişte bani care nu există.

"Domnul Dragnea ne spune că ia 10 milioane de lei, printre altele, bani de la capitolul „sănătate” de la SRI din titlul „transferuri între unităţi ale administraţiei publice”. Problema care e? Că SRI nu doar că nu are acel titlu deloc la capitolul sănătate, ci are doar 3 milioane în tot capitolul", declară Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne