Teodorovici, despre candidatura la şefia PSD: Iau în calcul absolut orice

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a fost întrebat de jurnalişti dacă se gândeşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD la Congresul care bate la uşă.

"Staţi un pic, că discuţiile sunt în curs. Eu iau în calcul absolut orice, am spus-o de nenumărate ori în spaţiul public, cred că orice politician are această obligaţie faţă de cei pe care îi reprezintă. O să vedem discuţiile în partid, pe 29 iunie e Congres", a fost replica lui Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Teodorovici este interesat şi de cea mai înaltă funcţie din stat, cea de preşedinte al României, şi a transmis că va candida cu siguranţă doar că nu ştie când se va întâmpla asta.

Reamintim că, în urma unui război intern, social-democraţii au decis că vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii, pe 29 iunie. Favorită pentru câştigarea postului este premierul Viorica Dăncilă, care este susţinută de mai mulţi baroni în frunte cu Marian Oprişan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne