Teodorovici anunţă că se raliază protestului #şîeu. Va face "greva" în faţa Ministerului

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Florin Chirilă/Epoch Times)

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat vineri că se alătură protestului pentru autostrăzi #şîeu, protest constând, reamintim, într-o grevă de 15 minute.

Mai mult, ministrul nu va face "grevă" în biroul său ci spune că va coborî în faţa ministerului, unde şi-au anunţat prezenţa mai mulţi manifestanţi.

"Mă alătur acestei acţiuni. Da, particip. Am auzit că vin în faţa ministerului din alte structuri şi mă alătur, că toţi vor autostrăzi", a declarat Eugen Teodorovici, citat de Hotnews.

Reamintim că astăzi, 15 martie, la apelul lui Ştefan Mandachi - afaceristul care a construit din banii săi primul metru de autostradă din Moldova - numeroase firme, personalităţi, ba chiar şi primării vor intra în grevă de 15 minute la ora 15.00.

Tot la ora 15.00, cel de la care a pornit ideea protestului prin grevă va inaugura în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, acel prim metru de autostradă pe care l-a dăruit Moldovei.

Mai precizăm că astăzi, la ora 15.00, în faţa Ministerului de Finanţe vor protesta şi Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” care construieşte un spital la Bucureşti. Protestul lor are legătură cu faptul că, potrivit legii, toate ONG-urile din România sunt obligate să fie înscrise într-un registru special la ANAF pentru a mai putea beneficia de finanţare - donaţii şi sponsorizări - începând cu data de 1 aprilie, însă cu două săptămâni înainte de termenul-limită, registrul nu există.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne