Tenis: Novak Djokovic şi Serena Williams, cei mai buni jucători ai lumii în 2014, conform ITF

(THOMAS COEX / AFP / Getty Images)

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) i-a desemnat cei mai buni jucători din lume în 2014 pe sârbul Novak Djokovic şi respectiv pe americanca Serena Williams, ca urmare a rezultatelor obţinute în circuitele profesioniste şi la turneele de Grand Şlam.

Djokovic, campion la Wimbledon, a câştigat acest premiu pentru a patra oară, după ce în 2014 a obţinut şapte titluri şi a încheiat anul pe locul 1 în ierarhia ATP, pentru a treia oară în ultimii patru ani.

Serena Williams, campioană la US Open şi câştigătoare a Turneului Campioanelor, şi-a adjudecat premiul pentru a cincea oară.

Americanii Bob şi Mike Bryan au primit premiul pentru cel mai bun dublu mondial al anului, în timp ce la feminin distincţia a revenit italiencelor Sara Errani şi Roberta Vinci.

Trofeul pentru cea mai bună jucătoare la fete a revenit americancei Catherine "cici" Bellis, iar la băieţi rusului Andrei Rublev. La tenis în scaune cu rotile laureaţii au fost japonezii Shingo Kunieda şi Yui Kamiji.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport