Tăriceanu: Pun pariu că la Cotroceni se topesc lingourile pentru decorarea lui Orban. Nu a medicilor din linia întâi

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Epoch Times România)

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un nou atac la adresa premierului Orban şi a preşedintelui Iohannis şi a cerut demisia celor doi. Într-o postare ironică pe Facebook, Tăriceanu a susţinut că la Cotroceni se fac pregătiri intense pentru decorarea “marilor luptători” împotriva Covidului dar că cei vizaţi cu adevărat nu vor fi doctorii din spitale ci politrucii, lipitorii de afişe ai PNL şi medicii care au “trudit” în faţa televizorului.

“Aş putea să pun pariu că la Cotroceni se lucrează din greu la decretele de decorare ale marilor luptători pe frontul COVID-19. Probabil că la Monetărie se topesc lingourile de aur ca să se poată face decoraţiile pentru Orban şi echipa! Pentru Iohannis este destul de logic să-i decoreze pentru că doar asta nu a făcut. În rest îi ţine în braţe, îi laudă de câte ori a avut ocazia, le scuză greşelile (oameni sunt şi ei, nu?) şi le acoperă fărădelegile. Aşa că acum, în prag de campanie electorală, nu este normal să le mai dea o mână de ajutor sperând să mai păcălească nişte români? Nu e normal să le umple pieptul de medalii unor mediocri ca Orban, Cîţu sau Alexandru? Sau unor valori intelectuale inestimabile ca Alexe, Anisie sau ministrul Grindă? Eu sper că dl Iohannis nu se va opri doar la aceste celebrităţi şi va decora şi poneii şi struţii lui Alexe, laolaltă cu drapelul de luptă din Modrogan!”, a susţinut Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul ALDE a declarat că ceremonia de decorare va fi o “ruşine”, din moment ce vor sta umăr la umăr victime, “călăi”, medici care au trudit în spitale 16 ore pe zi, şapte zile din săptămână în echipamente improvizate, precum şi alţi medici care au “trudit” doar în faţa camerelor de televiziune, acceptând să fie “uneltele unei acţiuni de manipulare şi propagandă cum nu am mai văzut din decembrie 1989!”.

“E clar că decoraţiile nu o să ajungă la medicii şi personalul medical care au fost în linia întâi, ci la politrucii şi lipitorii de afişe ai PNL promovaţi directori de spitale sau şefi la DSP. La fel de clar este că nu o să aibă parte de medalii nici zecile de mii de bolnavi cronici care au fost daţi afară din spitale sau miile de antreprenori care îşi plătesc salariaţii din buzunar, aşteptând în zadar fonduri de la guvern. Pentru ei nu o să se găsească nici un ajutor şi nici o vorbă bună pentru că totul se bagă în propagandă şi nimic în construcţie”, a adăugat Tăriceanu.

Totodată, fostul premier a transmis că obrăznicia Guvernului Orban nu mai are limită şi că fiecare zi cu “aceşti caraghioşi” la Palatul Cotroceni sau la Palatul Victoria este o “insultă” la adresa românilor.

“Încep să cred că doar plecarea lui Orban nu va fi suficientă! Pentru că este clar ca bună ziua că peştele de la cap se împute!”, a conchis Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne