Tăriceanu, darnic cu cea de-a cincea soţie: I-a făcut cadou două case în valoare de peste 180.000 de euro

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, i-a dăruit celei de-a cincea soţii două case, în valoare totală de peste 180.000 de euro, arată Newsweek România.

Loredana Moise (devenită Tăriceanu) este cea de-a cincea soţie a liderului ALDE şi este mai tânăra decât soţul său cu 26 de ani.

De profesie creatoare de modă, Loredana Tăriceanu are un salariu mediu pe economie, dar actualul său soţ i-a donat două apartamente.

În declaraţia de avere, Tăriceanu menţionează că i-a donat soţiei două locuinţe, una de 109 mp, în valoare de 78.987 euro şi alta de 140 mp, la un preţ de 103.992 de euro.

Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne