Ştiri pe scurt: Atletico Madrid - Chelsea 0-0, în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal

Atacantul lui Chelsea Fernando Torres
Atacantul lui Chelsea Fernando Torres (IAN KINGTON / AFP / Getty Images)

Atletico Madrid şi Chelsea au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Manşa secundă a semifinalei va avea loc pe ''Stamford Bridge'', în data de 30 aprilie, când Lampard şi Gabi nu vor putea evolua, fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

* Tenismenii români Victor Hănescu (simplu) şi Horia Tecău (dublu) vor juca miercuri la turneul BRD Năstase Tiriac Trophy, dotat cu premii totale de 426.605 euro, găzduit de Arenele BNR din Bucureşti. Hănescu va juca al doilea meci de pe terenul central, în optimile de finală, împotriva francezului Gilles Simon, al patrulea favorit si triplu câştigător la Bucureşti. Horia Tecău va începe drumul spre al treilea său titlu la Bucureşti alături de olandezul Jean-Julien Rojer, după ce în 2012 a ieşit învingător alături de suedezul Robert Lindstedt, iar anul trecut a câştigat împreună cu Max Mirnîi. Principalii favoriţi ai probei de dublu vor înfrunta miercuri, în al treilea meci de pe terenul central, cuplul francez Mahut/Mannarino.

* Tenismanul român Adrian Ungur s-a calificat în optimile de finală ale turneului BRD Năstase Tiriac Trophy, dotat cu premii totale de 426.605 euro, după o victorie de senzaţie în faţa canadianului Vasek Pospisil, al cincilea favorit, cu 5-7, 6-2, 6-1, marţi, la Arenele BNR din Bucureşti.

* Jucătorul român de tenis Marius Copil (23 ani, 167 ATP), beneficiarul unui wild card, s-a calificat în optimile turneului BRD Năstase Tiriac Trophy de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare de 426.605 euro, în urma victoriei obţinute marţi în două seturi, 6-1, 6-4, într-o oră şi 4 minute, în faţa francezului Adrian Mannarino (25 ani, 90 ATP).

* Tenismanul român Victor Hănescu s-a calificat în optimile turneului BRD Năstase Tiriac Trophy de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare de 426.605 euro, învingându-l marţi în două seturi, 6-3, 6-4, într-o oră şi 15 minute de joc, pe israelianul Dudi Sela.

* Vicecampioana Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a învins pe Energia Pandurii Tg.Jiu cu scorul de 40-34 (19-15), marţi seara, în deplasare, în primul meci din faza play-off a Ligii Naţionale de handbal masculin.

* Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a semnat un parteneriat de imagine cu Marfin Bank România, pentru perioada 2014-2015, informează un comunicat. "Am fost încântată că Marfin Bank România mi-a făcut această propunere şi am luat hotărârea de a da curs invitaţiei lor. Sper ca, în urma acestui parteneriat, să dezvoltăm împreună cât mai multe proiecte frumoase", a declarat Sorana Cîrstea.

* Echipa naţională de curling a României va participa la Campionatul Mondial mixt, care va începe în această săptămână, la Dumfries, în Marea Britanie. Formaţia României îi are în componenţă pe Diana Butucea şi Allen Coliban. Primul meci al României se dispută joi 24 aprilie, împotriva Cehiei, potrivit unui comunicat.

* Un meci din campionatul de fotbal din Republica Centrafricană a fost suspendat sâmbătă, la Bangui, după ce un suporter a încercat să arunce o grenadă în publicul echipei adverse, provocând debandadă în tribune, informează AFP, citând o sursă a poliţiei.

* Clubul bulgar de fotbal Lokomotiv Plovdiv va disputa cu porţile închise cele trei jocuri de acasă pe care le mai are în acest sezon, după ce meciul de sâmbătă contra rivalei locale Botev a fost întrerupt din cauza tulburărilor produse de spectatori, anunţă Reuters.

* Bayern München nu-l va putea folosi pe fundaşul său belgian Daniel van Buyten în meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor, pe care îl va disputa miercuri pe Santiago Bernabeu împotriva lui Real Madrid, deoarece jucătorul, abia ajuns la Madrid împreună cu coechipierii săi, a trebuit să urce din nou în avion pentru a fi alături de soţia sa care este pe punctul de a naşte, a anunţat marţi clubul bavarez.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport