Ştefan Gligor despre alianţa PD-PSRM: Moldovenii sunt ʻafacereaʼ a două partide cu o mare experienţă în devalizare şi fraudare

Ştefan Gligor
Ştefan Gligor (The Epoch Times România)

„În sfârşit, după o etapă preliminară de prostire a oamenilor şi învestirea aşa-numitului ʻguvern tehnocrat Chicuʼ, s-a întâmplat ce ştiam demult. Astăzi PD-PSRM şi-au oficializat înţelegerile”, a scris pe contul său de socializare expertul în politici publice, Ştefan Gligor, în contextul formării Platformei Social-Democrate pentru Moldova (PSDM).

Gligor a ţinut să catalogheze cele două formaţiuni politice ca fiind partide cu o mare experienţă în devalizarea şi fraudarea averii şi intereselor poporului, în contextul în care „au împărţit puterea pentru a se îmbogăţi pe seama noastră şi mai mult”.

Totodată, expertul în politici publice a făcut un apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova să nu uite nici pentru o clipă că pentru PD şi PSRM, moldovenii şi statul nu sunt decât o sursă de venit.

„Suntem ʻafacereaʼ lor. De zeci de ani aceste feţe nu au coborât din fotolii de stat, şi Dodon şi Zina şi Filip şi alţii. Nu-i incomodează că în toţi aceşti ani ţara a fost furată, oamenii au sărăcit, disperat şi plecat. Din cauza lor au sărăcit, disperat şi plecat. Nu au nicio remuşcare, uitaţi-vă la feţele lor impertinente şi bucuroase la acest briefing.

Se bucură pentru că ştiu că şi-au garantat venituri enorme din scheme şi furtul întreprinderilor şi proprietăţilor de stat, dar şi securitatea personală. Cu toate acestea, cât de neverosimil nu ar suna asta acum, toţi vor răspunde şi vor întoarce ce au furat şi ce vor fura de acum înainte”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe