Steaua Bucureşti, învinsă de formaţia croată RK Nexe (video)

Gruparea din capitală s-a înclinat la cinci goluri diferenţă în faţa celor de la RK Nexe cu scorul de 28-23 (12-11), vineri, la Nasice, într-un meci din SEHA League.
Steaua Bucureşti a fost învinsă de formaţia  croată RK Nexe cu scorul de 28-23 (12-11).
Steaua Bucureşti a fost învinsă de formaţia croată RK Nexe cu scorul de 28-23 (12-11). (Captură foto)

Echipa masculină de handbal Steaua Bucureşti a cedat în faţa vicecampioanei Croaţiei, RK Nexe cu scorul de 28-23 (12-11), într-o partidă disputată vineri, la Nasice.

Partida a fost una destul de echilibrată în prima repriză doar, scorul înregistrat pe tabela de marcaj la finalul primelor 30 de minute de joc fiind favorabil gazdelor (12-11). După pauză jocul a fost altfel, complet favorabil celor de la Nexe care s-au impus clar, destul de uşor, scor final 28-23. Acest rezultat nefavorabil a venit probabil şi pe fondul mai multor jucători accidentaţi, care nu au putut să facă deplasarea în Croaţia.

Cel mai de succes jucător al serii de la Steaua a fost croatul Marin Vegar (ex-Nexe), care a marcat de 7 ori în poarta adversarilor. S-au mai evidenţiat Gabriel Florea cu 5 goluri, Răzvan Răpciugă 3 goluri, Marius Stavrositu 3, Martin Johannson 3, Sabin Constantina 2.

De partea cealaltă Tomi Vozab a fost cel care s-a remarcat cel mai mult, cu 6 goluri înscrise, urmat de Marin Sipic, Albin Eter şi Marko Buvinic cu câte 4 goluri, Vladan Loncar 3, Ivan Vida 2, respectiv Ante Gadza, Vedran Zrnic, Sasa Barisic Jaman, Mario Tomic şi Can Celebi cu câte un gol.

Clasamentul după şase etape de joc se prezintă astfel: Vardar Skopje - 15 puncte, urmată de PPD Zagreb, 15 puncte, RK Nexe, 15 puncte, Tatran Presov, 12 puncte, Meşkov Brest, 9 puncte, Steaua Bucureşti, 9 puncte, Vojvodina Novi Sad, 6 puncte, Zeleznicar Nis, 6 puncte, Metalurg Skopje, 1 puncte, Izvidac (Bosnia), 1 punct.

Următorul meci al roş-albaştrilor va fi pe teren propriu cu Izvidac (Bosnia) - 31 octombrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport