Sorin Oprescu nu scapă de "Beciul Domnesc"

Primarul General al Capitalei va fi cercetat în continuare, în stare de arest preventiv.
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, în mod definitiv, contestaţia primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, faţă de decizia instanţei de a-i prelungi mandatul de arestare preventivă cu 30 de zile.

Anterior acestei decizii, avocaţii edilului anunţaseră că au depus o nouă solicitare la Arestul Capitalei, cerând ca primarul să fie internat într-un spital pentru a fi supus unor investigaţii medicale, pe motiv că Oprescu suferă de 12 afecţiuni grave.

Reamintim că Oprescu a fost internat în urmă cu circa două săptămâni la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde, după investigaţii, medicii au decis că acesta poate reveni în penitenciar, bolile de care suferă putând fi tratate în unitatea de arest.

Primarul suspendat al Capitalei a fost arestat preventiv în 6 septembrie de Tribunalul Bucureşti la cererea procurorilor DNA, care îl acuză de luare de mită, după ce edilul a fost prins asupra sa cu bani marcaţi daţi de un denunţător.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne