Simona Halep se opreşte în semifinale la Stuttgart.

Sportiva noastră nu a reuşit, la turneul din Germania, să treacă de zidul Laura Siegemund, care o învinsese şi în partida de Fed Cup.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep FanSpace/facebook)

Laura Siegemund (Germania, 49), beneficiară a unui wild card, a reuşit să o învingă din nou pe Simona Halep, favorită 4, cu scorul de 6-4, 7-5 în semifinala turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart. Partida a durat o oră şi 42 de minute.

Setul 2 a fost unul crucial. Simona Halep, a fost condusă, a revenit la 5-4 şi la 40-15, dar a ratat ambele oportunităţi de a egala situaţia în meci, iar din acel moment totul a decurs în favoarea Laurei Siegemund până la final, avantajată şi de faptul că a jucat în faţa conaţionalilor ei.

Totuşi, după acest turneu, Simona Halep revine pe locul 4 în clasamentul WTA, strategic din punct de vedere al ordinii capilor de serie la următoarele turnee.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport