Simona Halep, început perfect pe iarba circuitului de la Eastbourne (video)

Jucătoarea română nu a întâmpinat rezistenţă mărită din partea taiwanezei Su-Wei Hsieh, marţi, pe tabloul de simplu a competiţiei engleze, învingând-o uşor în două seturi cu scorul de 6-2, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 7 WTA) a acces fără emoţii în optimile de finală ale turneului WTA Premier “Nature Valley Internaţional” de la Eastbourne (Marea Britanie) care se dispută pe iarbă după ce a dispus de taiwaneza Su-Wei Hsieh (33 ani, 29 WTA) cu scorul de 6-2, 6-0 după doar 54 de minute de joc efectiv.

"M-am simţit foarte bine deoarece am simţit mingea excelent. Meciul de dublu pe care l-am jucat m-a ajutat cu siguranţă să obţin această victorie." a declarat Simona la conferinţa de presă de după meci, mărturisind totodată că jocul pe iarbă este dificil pentru ea.

"Este dificil mereu să joc pe iarbă, nu pot aluneca, de aceea îmi place zgura. Nu pot alerga cum vreau eu. Azi a fost bine, voi lua numai lucrurile pozitive", a spus fosta lideră WTA, care urmează să o înfrunte în continuare pe slovena Polona Hercog (28 ani, 60 WTA), jucătoare venită din calificări, şi care a trecut la rândul ei de franţuzoaica Pauline Parmentier, cu 2-6, 6-2, 7-6 (4).

Halep şi-a asigurat deocamdată un cec în valoare de 12.200 dolari şi 55 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport