Simona Halep a pierdut locul 2 în clasamentul WTA. Poziţia o dezavantajează la Roland Garros

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep a coborât pe locul al 3-lea în clasamentul WTA, după ce a fost eliminată în semifinala de la Roma, iar Şarapova a câştigat turneul şi a revenit pe poziţia a doua.

În continuare conduce americanca Serena Williams, cu 9361 puncte în clasamentul WTA, pe locul doi rusoaica Maria Şarapova având 350 puncte avans faţă de Simona Halep, iar pe locul patru Petra Kvitova la 600 puncte distanţă de Halep.

Irina Camelia Begu a urcat şi ea un loc faţă de săptămîna trecută clasându-se pentru prima dată pe locul 30 WTA. Andreea Mitu a câştigat şi ea două poziţii şi se află pe locul 99.

Alexandra Dulgheru a urcat 22 de poziţii ajungând pe locul 50, în schimb Monica Niculescu a coborât două locuri şi se află pe poziţia 69.

Clasarea Simonei Halep pe locul trei o dezavantajează la turneul de Mare Şlam de la Roland Garros, pentru că poate ajunge pe aceeaşi parte de tablou cu Serena Williams sau cu Maria Şarapova mai înainte de finală.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport