Server al Dominion Voting System dispare în statul Georgia, în ciuda ordinului unui judecător

Centru de vot în Austin, Texas, 13 octombrie 2020.
Centru de vot în Austin, Texas, 13 octombrie 2020. (Sergio Flores/Getty Images)

Avocata Sidney Powell, care a depus plângeri în mai multe state, legate de alegerile din 3 noiembrie, a declarat luni că o persoană a sustras un server al companiei Dominion Voting Systems dintr-un centru de renumărare a voturilor din judeţul Fulton, statul Georgia, unde s-au înregistrat evenimente "deosebite" în noaptea alegerilor.

„Cineva a mers la centrul Fulton, unde se aflau maşinile de vot ale Dominion, a susţinut că a existat o eroare software şi că trebuie să înlocuiască software-ul şi se pare că au dat jos serverul”, a spus Powell pentru emisiunea „Lou Dobbs Tonight” într-un interviu difuzat pe 30 noiembrie.

Powell a adăugat că echipa sa nu ştie unde este serverul.

Software-ul şi hardware-ul companiei Dominion apar în mod frecvent în două plângeri depuse de Powell în Georgia şi Michigan. Plângerile susţin că software-ul este vulnerabil la manipulare de către hackeri şi că a fost folosit pentru a modifica totalul voturilor la alegerile prezidenţiale în defavoarea lui Donald Trump.

Powell şi-a prefaţat comentariul spunând că presupusa eliminare a serverului a avut loc atunci când echipa sa a cerut un ordin temporar de restricţionare împotriva resetării, ştergerii sau modificării oricăreia dintre maşinile Dominion. Ulterior, un judecător a dat ordinul de restricţionare temporară, duminică seara.

Powell a declarat că echipa sa face progrese semnificative în ambele plângeri şi se pregăteşte să depună dosare în alte state. Ea a menţionat că procesele sunt menite să oprească alegerile secundare din Georgia în ianuarie „pentru că toate aparatele sunt infectate cu software care permite companiei Dominion să şteargă voturile unui candidat şi să le dea altuia, precum şi alte operaţiuni de acest fel”.

„Diferite state au şters diferite cantităţi de voturi. Sistemul a fost configurat pentru a şterge şi a răsturna situaţii în diferite state. (...) Este, într-adevăr, cea mai masivă şi istorică fraudă pe care a văzut-o vreodată lumea”, a afirmat Powell.

Dominion a negat vehement aceste acuzaţii şi altele.

Un server Dominion Voting Systems s-a prăbuşit pe 29 noiembrie în timpul celei de-a doua renumărări din Georgia, potrivit unui purtător de cuvânt al judeţului Fulton.

"Un server mobil Dominion nou achiziţionat s-a prăbuşit", a declarat purtătorul de cuvânt pentru The Epoch Times prin e-mail. „Au fost trimişi tehnicieni de la Dominion pentru a rezolva problema.”

Între timp, o anchetă independentă a relevat transferuri de ordinul a sute de milioane USD către o firmă care deţine Dominion Voting Systems din partea unei bănci elveţiene, având legături masive cu o bancă ce este controlată de China.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe