Şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice pus la dispoziţie. E suspectat că a luat mită

.
. (Facebook)

Şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a fost pus la dispoziţie fiind cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat a anunţat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, facem precizarea că şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a fost pus la dispoziţie, în cadrul unei subunităţi de poliţie, având în vedere că este cercetat într-o cauză penală, în care are calitatea de inculpat", precizează DGPMB într-un comunicat de presă.

De asemenea, "Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti mai transmite că 'nu tolerează abaterile de la jurământul depus, de la Statutul poliţistului şi de la legile în vigoare'".

Potrivit unor surse G4Media.ro, şeful Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Gabriel Necşulescu, ar fi investigat de DNA într-un dosar de corupţie/ luare de mită, deschis în 2016.

Potrivit surselor publicaţiei citate, Necşulescu este inculpat pentru luare de mită. Acesta ar fi cerut mită 15.000 de euro şi ar fi primit 25.000 de lei şi restul în diverse bunuri de la un om de afaceri pe care îl ancheta pentru înşelăciune pe când era ofiţer de execuţie la Serviciul de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne